Schoonmaakbedrijf Tiel

Schoonmaakbedrijf Tiel

Een schoon en opgeruimd kantoor kent een hoop voordelen. Zo verlaagt een schone werkplek het ziekteverzuim en verhoogt het de productiviteit. Daarnaast werkt u fijner in een hygiënische werkomgeving. Besteed de schoonmaak van uw kantoren nabij Tiel daarom uit aan een vakkundig schoonmaakbedrijf en kies voor CVN Schoonmaak. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf nabij Tiel dat als doel heeft om onze klanten maximaal te ontzorgen in de schoonmaak van hun kantoren. Wilt u dat ook? Neem dan contact met ons op!

De schoonmaak van uw kantoren in goede handen

Ons schoonmaakbedrijf nabij Tiel is al meer dan 10 jaar actief in de schoonmaakbranche en verzorgt de schoonmaak voor uiteenlopende sectoren. Van kantoren tot woonstichtingen en van kinderdagverblijven tot zorgcomplexen, wij maken het voor u schoon! U kunt ons tevens inschakelen voor aanvullende diensten als glasbewassing en gevelreiniging.

Milieubewust en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen

We vinden het erg belangrijk om de schoonmaak van uw kantoren nabij Tiel op een milieubewuste manier uit te voeren. Bij onze dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden gebruiken we daarom vrijwel altijd een microvezel doekje. Wanneer het gaat om periodieke of sanitaire werkzaamheden maken we uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zijn alle voorzien van het EU Ecolabel. We maken uw kantoren dus niet alleen goed schoon, maar doen dit ook nog eens op een zeer duurzame en milieuvriendelijke manier.

Meer weten? Bel ons!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons schoonmaakbedrijf nabij Tiel u biedt? Neem dan vooral contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. U bereikt ons door telefonisch contact op te nemen via 0318-250000. Onze medewerkers helpen u dan verder.