Vereniging van Eigenaren

Vereniging van Eigenaren

Een fijne binnenkomst begint bij de entree. Met het zorgen voor een schone en frisse woonomgeving creëer je meer woongenot. Op afgesproken tijden maken wij in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen en Nijmegen diverse VvE’s schoon. De diverse algemene ruimtes, liften en de entree worden onderhouden. Indien gewenst plaatsen wij de rolcontainers buiten op de momenten dat het vuil wordt opgehaald. Periodiek worden de ramen gewassen en eventuele galerijen worden netjes bijhouden door onze specialisten van de gevelreiniging.

 

Efficiënt ontzorgen

Door het inzetten van de juiste middelen en efficiënte werkmethodes zorgen voor de juiste kostenbeheersing voor de klant. Diverse VvE’s maken al jarenlang tevreden gebruik van onze vorm van dienstverlening.

Conform een vooraf opgesteld werkplan maken onze schoonmaak specialisten op vaste dagen en tijden schoon. Sinds 2005 zijn wij gegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf uit Ede en maken wij schoon bij diverse kantoren, bedrijven, winkels, appartementencomplexen en zorginstellingen.

Compleet dienstenpakket

Naast schoonmaken van het complex, zijn wij u ook graag van dienst met aanvullende schoonmaakdiensten. Zo verzorgen we voor u de glasbewassing, het vloeronderhoud, de gevelreiniging en terrasreiniging. Al onze werkzaamheden voeren we uit met biologisch afbreekbare en duurzame schoonmaakmiddelen.