Kantoren

Kantoor schoonmaak

Goed en gezond werken begint bij de interieur verzorging. Diverse onderzoeken tonen aan dat de meeste toetsenborden viezer zijn dan een toilet! Met als gevolg: een hoger ziekteverzuim en de daaruit voortkomende onnodige kosten. Een goede hygiëne beschermt uw personeel en fitte medewerkers presteren gewoonweg beter. Dagelijks zorgen onze bekwame, gastvrije en betrouwbare medewerkers voor een prettige en hygiënische werkomgeving.

Visitekaartje

en eerste indruk moet goed zijn. En in dit geval betekend goed: schoon. Wij maken van de entree en werkomgeving een visitekaartje, wat bijdraagt aan de uitstraling naar klanten en bezoekers.

Branches

Vanuit Ede zijn wij als schoonmaakbedrijf actief in diverse branches: van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, transportbedrijven, zorginstellingen, appartementencomplexen en de (non-) food industrie. Voor iedere branche heeft ons schoonmaakbedrijf gespecialiseerde schoonmaak medewerkers in dienst.

Ontzorgen

Met ons doel voor ogen om de klant te ontzorgen, dragen wij zorg voor het schoonmaakonderhoud zodat u zich kunt houden met uw organisatie. Met onze pro-actieve houding meten wij periodiek onze schoonmaak prestaties door middel van een puntensysteem, om de kwaliteit te blijven waarborgen.