CVN Schoonmaak: Verlengstuk voor iedere organisatie

Wij vinden de relatie met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Wij zien ons schoonmaakbedrijf écht als een verlengstuk voor iedere organisatie, van klein tot groot. Aangezien wij als schoonmaakbedrijf toch al met regelmaat over de vloer komen, willen wij onze klanten op zoveel mogelijk fronten ontzorgen. Ook als dat betekent dat er een kantine moet worden gerund, planten water geven, het beheer van het buitenterrein, en ga zo door.

CVN Schoonmaak denkt mee

Wij leveren uitsluitend maatwerk werkschema’s welke volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. En dit richten wij zo optimaal mogelijk in. Iedere organisatie is echter aan verandering onderhevig. Een verbouwing, verhuizing of een uitbreiding, er zijn legio oorzaken die van invloed zijn op de indeling van bijvoorbeeld werkplekken. Dat zijn allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat het werkschema niet meer optimaal is. Tussentijds denken wij als schoonmaakbedrijf mee om ervoor te zorgen dat de schoonmaak van het pand geen stress zal opleveren.

Pro-actief

We wachten niet af tot er iets misgaat of tot onze klant met verbeterpunten komt. Als we constateren dat de werkzaamheden niet optimaal verlopen -met welke reden dan ook- trekken we direct aan de bel. Zo houden we onszelf scherp en zorgen we ervoor dat de schoonmaak werkzaamheden altijd geoptimaliseerd blijven.

Een vast contactpersoon

Wij houden zelf van korte lijnen. Daarom heeft iedere klant van CVN Schoonmaak een vast contactpersoon. Dit zorgt voor heldere en snelle communicatie. Een telefoontje of mailtje en het wordt geregeld. Gegarandeerd.

Vaste en opgeleide medewerkers

Vaste medewerkers van ons schoonmaakbedrijf die je kantoor, school, sportcentrum, medische instelling of appartementencomplex schoonmaken. Goed voor de onderlinge relatie, communicatie en uiteindelijk ook de kwaliteit van het werk. Hierdoor kunnen onze medewerkers allereerst efficiënter werken en heb jij het vertrouwde gevoel van vaste gezichten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten, wij maken graag tijd voor je vrij.

Contact opnemen