Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Een schoon en net pand is belangrijk. Voor u en uw medewerkers, maar ook voor uw klanten, bezoekers, relaties en andere gasten. Het is fijner en gezonder werken in een schone werkomgeving. Ondanks dat iedereen in het bedrijf zich in kan spannen voor een zo schoon mogelijke omgeving, hebt u voor een echt continu schone omgeving de diensten van een schoonmaakbedrijf nodig. CVN Schoonmaak is het allround schoonmaakbedrijf in Veenendaal dat dit voor u realiseert.

 

Een allround schoonmaakbedrijf in Veenendaal voor totale ontzorging

Als allround schoonmaakbedrijf in Veenendaal zijn wij gericht op het leveren van een zeer complete service. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw pand goed wordt schoongemaakt. Wij kunnen schoonmaak verzorgen zoals u dit wilt; of het nu gaat om het gehele pand of enkele onderdelen hiervan.

Wij spannen ons echter altijd in om net een stapje verder te gaan dan dat u gewend bent. Wij willen dat onze schoonmakers vertrouwde gezichten worden. Wij zetten altijd in op een langdurige samenwerking. Daarom hebt u niet alleen behoefte aan goede, professionele schoonmakers, maar ook aan vriendelijk en representatief schoonmaakpersoneel. Wij staan hiervoor garant.

Schoonmaak van binnen en van buiten

Ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal en Rhenen kan u van dienst zijn met schoonmaak van binnen en van buiten. Wij kunnen uw gevel reinigen en impregneren, zorgen voor glasbewassing binnen en buiten, alle ruimtes schoonmaken, maar ook zorgen voor reiniging van vloeren, terrassen of aanvulling van hygiënische supplies.

Een vast team en veel vaste klanten

Wij werken met een vast team. Veel van onze schoonmakers zijn al jaren bij ons in dienst. Dat wil natuurlijk wel wat zeggen. Net zoals het feit dat het grootste gedeelte van ons klantenbestand ook al geruime tijd gebruikmaakt van onze diensten. Door onze servicegerichtheid en ervaring zijn wij in staat om maatwerk te bieden en onze diensten precies zo uit te voeren als u wilt.

Wilt u kennismaken?

Wilt u kennismaken met CVN Schoonmaak en ontdekken of wij ook voor u het ideale schoonmaakbedrijf in Veenendaal zijn? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te mogen gaan.