Schoonmaak kantoren Ede

Kantoor schoonmaak in Ede

Wist u dat de meeste toetsenborden viezer zijn dan een gemiddeld toilet? Dat wilt u toch niet voor uw werknemers? U wilt dat ze goed en gezond kunnen werken in een prettige omgeving. Schakel daarom CVN Schoonmaak in voor de schoonmaak van uw kantoren in de omgeving van Ede en Veenendaal. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf dat u van dienst kan zijn met verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Regel de schoonmaak van uw kantoren in de buurt van Veenendaal en Ede goed én milieubewust!

Onze vakbekwame, gastvrije en betrouwbare medewerkers zorgen door middel van goede schoonmaak voor een hygiënische én prettige werkomgeving in uw kantoren nabij Ede en Veenendaal. We zorgen ervoor dat de eerste indruk van uw kantoor goed is en dat uw kantoor weer uw visitekaartje wordt dat u graag laat zien aan uw klanten en bezoekers. Ons doel is daarom ook om u als klant volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaakonderhoud. Zo kunt u zich focussen op uw organisatie en regelen wij de schoonmaak van uw kantoren in de buurt van Ede en Veenendaal.

Andere schoonmaakwerkzaamheden

Naast de schoonmaak van kantoren, kunt u ons bedrijf ook inschakelen voor diverse andere schoonmaakwerkzaamheden nabij Veenendaal en Ede. Wat dacht u bijvoorbeeld van glasbewassing of gevelreiniging? Maar ook bij terrasreiniging of vloeronderhoud zijn wij u graag van dienst! Al onze werkzaamheden voeren we uit met behulp van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die beschikken over het zogenaamde EU Ecolabel.

Plan een vrijblijvend gesprek

Wilt u dat de schoonmaak van uw kantoren nabij Ede en Veenendaal op een goede en milieubewuste manier wordt uitgevoerd? Kies dan voor CVN Schoonmaak en plan een vrijblijvend gesprek. Dit doet u door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer: 0318-250000.