Schoonmaak

Schoonmaak onderhoud

Uw entree, kantoor- of praktijkruimte, sanitaire ruimte en vergaderfaciliteiten bepalen de uitstraling van uw organisatie en hebben grote invloed op hoe uw klanten, bezoekers en medewerkers u beoordelen. Met ons enthousiaste team vaste medewerkers verzorgen we dagelijks het schoonmaak onderhoud van diverse kantoren, verenigingen, kinderdagverblijven en zorgcomplexen.

Wij leveren uitsluitend maatwerk werkschema’s welke volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. En dit richten wij zo optimaal mogelijk in. Om het milieu te ontzien gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die een EU Ecolabel hebben. Hiermee verzorgen wij niet alleen een schoon, maar ook een milieubewust resultaat!

Wij verzorgen schoonmaakdiensten voor

 

Totaal Dienstenpakket

Vaste medewerkers

Wij werken met een vast team. Bijna alle medewerkers zijn al jaren bij ons in dienst. We staan voor een langdurige samenwerking met klanten en medewerkers. Door deze ervaring zijn wij in staat om maatwerk te bieden en met onze dienstverlening een verlengstuk te zijn voor iedere organisatie.