Gevelreiniging

Gevelreiniging onder gepaste druk

Heb je ooit gekeken naar een huis, kantoorpand of vastgoed object en gedacht: “Wat zou het mooi zijn als dit pand er weer gloednieuw uitziet?” Wij wel! Daarom is gevelreiniging zo belangrijk – om ervoor te zorgen dat jouw vastgoed er stralend uitziet. Of je nu eigenaar bent van een woning of bedrijfspand, regelmatige gevelreiniging is de sleutel tot een perfecte buitenzijde, en een mooi aanzicht.

Gevels van gebouwen, of het uw woning of kantoorpand is, zijn onderhevig aan weersinvloeden. Ook de factor tijd speelt een rol. In de loop der jaren verliezen buitenmuren hun originele representatieve uitstraling door vervuiling. Buiten het feit dat een schone gevel netheid en betrouwbaarheid uitstraalt, draagt gevelreiniging ook bij aan de levensduur.

Duurzaam reinigen

Buitenmuren reinigen we snel en eenvoudig met een Hot AquaBlaster.
Door de buitenmuren daarna te impregneren beschermen we je gevel door deze waterafstotend te maken. Dit is tevens ook een vorm van isolatie. Geen vocht meer in de gevel, maar wel de ventilerende werking. Vriendelijk voor het milieu en jouw portemonnee!

  • Gevelreiniging en -conservering
  • Graffiti verwijderen
  • Hydrofoberen

Onderhoud van vastgoed

Gevelreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van vastgoed. Door regelmatige reiniging kun je ervoor zorgen dat jouw pand er goed uitziet en beschermen tegen schade door elementen zoals wind, regen en vuil. Ook voorkomt het vervaging of verbloeming van de gevel, wat kan leiden tot structurele schade aan het pand. Het is ook belangrijk om gevelreiniging op te nemen in je jaarlijkse onderhoudsplanning als je eigenaar bent van een woning of bedrijfspand. Hiermee voorkom je problematiek met betrekking tot luchtkwaliteit binnenshuis die vaak wordt veroorzaakt door stof, algen en andere micro-organismes die zich in de buitengevel nestelen. Bovendien kunnen bepaalde soorten afval zoals bladeren en takken moeilijker worden verwijderd wanneer ze hardnekkige plekken hebben gevormd naarmate de tijd vordert. 

Regelmatige gevelreiniging helpt dus om ervoor te zorgen dat jouw huis of bedrijfspand er altijd stralend uitziet!