Dieptereiniging Sanitair

Dieptereiniging met droog stoom

Het schoonmaken van voegen en tegels in sanitaire ruimtes met reinigingsmiddelen of chemicaliën is een lastige en tijdrovende klus. Bovendien wordt in veel gevallen alleen de bovenlaag schoongemaakt, en niet tot onderin de voeg. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn voegen vergelijkbaar met sponzen. Vervuilde voegen zitten dus volgezogen met resten van zeep en vuil dweil / mop water.

Dieptereiniging zonder chemicaliën

Om voegen goed schoon te maken (en dus diep te reinigen) zonder beschadigingen injecteren we met 6 bar 170 graden droog stoom in de voegen. Droog stoom (max. 5% vocht) heeft als eigenschap tot onderin de vervuilde voeg te penetreren, de temperatuur maakt het vuil los, en de druk duwt als het ware het vuil naar de oppervlakte.

  • Echt schoon tot diep in de poriën
  • Veilig en milieubewust
  • Ontsmetten en desinfecteren

Alle sanitaire onderdelen echt schoon

Met de penetrerende eigenschap van stoom maken wij alle sanitaire onderdelen echt schoon, ook de lastig bereikbare plekken. Stoom reinigt, ontsmet en desinfecteert. Een ideale methode bij het bestrijden en voorkoming van bacteriën, ziektekiemen en virussen.

Milieuvriendelijke en efficiënte dieptereiniging

Met deze methode reduceren wij gemiddeld 90% chemiegebruik, en het waterverbruik is minimaal. Voor de sanitaire ruimte in onderstaande video hebben wij in totaal 2,5 liter water verbruikt, zonder chemicaliën of reinigingsmiddel.