Specialistische Reiniging Zorgsector

Schoonmaken in de zorg sector

CVN Schoonmaak signaleert een toenemende belangstelling in onze mogelijkheden om zorginstellingen te ontzorgen bij diverse specialistische schoonmaak werkzaamheden. Door een tekort aan personeel staat deze sector onder grote druk, en zijn onze diensten hierdoor de perfecte oplossing.

Optimale Samenwerking

Onze samenwerkingsverbanden bieden managers, bestuurders en teamleiders in de zorg, optimaal de gelegenheid om taken en verantwoordelijkheden te beleggen bij een marktpartij die daarop toegerust is. Daardoor zullen eigen medewerkers niet overbelast raken met het uitvoeren van specialistische schoonmaak werkzaamheden. Zij kunnen zich volledig toeleggen op hun doel; het leveren van goede zorg.

WIP Richtlijnen en Protocollen

Specialistische reiniging met strikte opvolging van protocollen en richtlijnen die gelden voor het schoonmaken en desinfecteren van sanitaire ruimtes, kamers, behandelruimtes, cleanrooms e.d. Onze specialisten zijn op de hoogte van de WIP-richtlijnen RIVM, en eisen die zijn opgesteld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Wij bieden volledige ontzorging bij inperking of bestrijding van virussen en bacteriën, calamiteit of (eind-)desinfectie bij o.a.:

  • MRSA
  • S. aureus
  • E. Coli
  • P. aeruginosa
  • Noro-virus
  • C. difficile
  • Adenovirus
  • Tbc

 

Getrainde medewerkers

Al onze specialisten zijn vaste medewerkers met ruime ervaring binnen de schoonmaakbranche, discreet en beschikken over een no-nonsense mentaliteit. Met periodieke in-house trainingen blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken.

Kennis van middelen en materialen

De tijden van desinfecteren met alleen een chloor tablet zijn (wat ons betreft) ver achterhaald. Door continu onze praktijk ervaringen te combineren met kennis en onderzoeken van diverse laboratoria, zijn we in staat gebleken bij elke situatie de juiste middelen in te zetten. Buiten de standaard handmatige reiniging en desinfectie bieden wij ook:

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op 0318-250000 of maak gebruik van ons contactformulier.