Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Wilt u uw werknemers ook laten werken in een schoon en fris kantoor? En wilt u dat uw kantoor dezelfde professionele uitstraling heeft als uzelf? Neem dan contact op met schoonmaakbedrijf CVN Schoonmaak voor de schoonmaak van uw kantoren nabij Nijmegen. Wij ontzorgen onze u maximaal op het gebied van schoonmaak en zijn u van dienst bij aanverwante dienstverlening zoals glasbewassing. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf nabij Nijmegen?

Milieubewust en hygiënisch schoon

Ons allround schoonmaakbedrijf nabij Nijmegen is actief in diverse branches. Zo verzorgen we schoonmaak van diverse kantoren, verenigingen, kinderdagverblijven en zorgcomplexen in de regio Nijmegen. Wij vinden het hierbij erg belangrijk dat we op een milieubewuste manier te werk gaan. Zo gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die een EU Ecolabel hebben. Ook voeren we de meeste werkzaamheden uit met een microvezel doekje. U bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een schoon, maar ook nog eens milieubewust resultaat!

Diverse aanvullende werkzaamheden

Naast de standaard schoonmaak van uw kantoren in Nijmegen, kan ons schoonbedrijf u ook van dienst zijn met een aantal andere werkzaamheden. Zo verzorgen we glasbewassing, gevelreinigingterrasreiniging, vloeronderhoud en nog veel meer. U kunt bij ons dus terecht voor een echt totaalpakket.

Bel ons direct en plan een vrijblijvend gesprek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons schoonmaakbedrijf nabij Nijmegen u kan bieden? Bel dan naar het telefoonnummer: 0318-250000. Onze medewerkers beantwoorden eventuele vragen en geven meer informatie. Daarnaast plannen ze graag een vrijblijvend gesprek met u in om de opties voor de schoonmaak van uw kantoren nabij Nijmegen te bespreken.