Overname CVN Schoonmaak

Na een decennium van toegewijde en betrouwbare dienstverlening, wordt CVN Schoonmaak per 1 januari overgenomen door DéBos Schoonmaak en Bedrijfsdiensten BV, een gerenommeerde partner in de schoonmaak.

Deze overname is het resultaat van een vruchtbare samenwerking en gedeelde expertise tussen de twee bedrijven. De kernwaarden van beide organisaties – een familiaire sfeer, open cultuur en de focus op menselijke aspecten – vormen de fundering voor een naadloze integratie.

Klanten van CVN Schoonmaak zullen profiteren van een ongewijzigde kwaliteit van dienstverlening met behoud van de vertrouwde gezichten. Alle medewerkers treden in dienst bij DéBos, en worden onderdeel van het bestaande team schoonmaak professionals.
Bestaande contracten en afspraken blijven intact, met een administratieve overgang naar DéBos vanaf januari 2024.

Dennis van Heusden en Elmer van der Veer blijven primair het aanspreekpunt voor klanten. Elmer zal vanaf januari de verantwoordelijkheid nemen voor het integratieproces van klanten, contracten en leveranciers naar DéBos, waarbij hij zich zal inzetten voor een soepele transitie.

Reflecterend op de afgelopen tien jaar, zijn we dankbaar voor de waardevolle ervaringen en relaties die zijn opgebouwd bij CVN Schoonmaak.

Deze overname markeert een nieuw hoofdstuk, waarbij met vertrouwen en vernieuwde energie verder wordt gebouwd aan de toekomst van DéBos Schoonmaak en Bedrijfsdiensten.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gezond 2024.