Touchfree Handhygiëne Zuil

In de huidige corona crisis is een goede handhygiëne nog nooit zo belangrijk geweest. Voor het waarborgen van een goede handhygiëne voor zowel medewerkers, collega’s, klanten als bezoekers leveren wij een Touchfree Alcohol Dispenser met sensor. De automatische dispenser is draadloos, makkelijk te installeren en stevig.

De dispensers die op de paal zijn gemonteerd zijn volledig contactloos en makkelijk navulbaar. De paal zelf bestaat uit aluminium met een verzwaarde voet voor een goede stabiliteit. Volledig gepoedercoat en makkelijk verplaatsbaar. Er is keuze uit 2 types:

Touchfree handhygiëne zuil met mist dispenser

Deze dispenser moet gevuld te worden met vloeistof. Wanneer de gebruiker zijn of haar hand onder de sensor houd, zal de hand volledig contactloos worden bespoten met mist. Deze mist bevat 70% alcohol en zal beide handen volledig ontsmetten. De inhoud van het reservoir in deze dispenser is 600ml en werkt met 4 AA batterijen.

Prijs: € 374,-  NU: € 279,- gebruiksklaar (excl btw)

Touchfree handhygiëne zuil met gel dispenser

Deze dispenser moet gevuld te worden met een desinfectie handgel. Wanneer de gebruiker zijn of haar hand onder de sensor houd, zal de dispenser een kleine hoeveelheid gel dispenseren die genoeg is om beide handen mee te ontsmetten. De gel die uit de dispenser komt bevat 70% alcohol. De inhoud van het reservoir in deze dispenser is 1000ml en werkt met 4 C batterijen.

Prijs: € 334,–  NU: € 249,- gebruiksklaar (excl btw)

Verschil tussen mist en gel

In het verbruik is mist voordeliger dan gel. Bij intensief gebruik raden wij ook altijd de mist versie aan. In de werking van het product zit geen verschil, het is beide Ethades, Sanitoor of PreClean handgel.

Wij leveren de handhygiëne zuil inclusief batterijen en vulling, dus klaar voor gebruik. Ook is er de mogelijkheid deze te personaliseren in kleur, met logo of complete huisstijl. Neem hiervoor even contact met ons op, aan de hand van jouw wensen kunnen we hier een prijsopgave voor maken.